Mesajul artistei din Cluj, găsită moartă pe plaja din Mamaia

Mesajul artistei din Cluj, găsită moartă pe plaja din Mamaia
| Foto: captura video - https://www.instagram.com/lalla/

Este anchetă la malul mării după ce artista din Cluj, Laura Roșca, a fost găsită decedată pe plaja din Mamaia. Se ia în calcul atât înecul, cât şi suicidul, femeia neavând urme de violenţă pe tupul ei.

Ultimul mesaj lăsat de Laura Roșca, cunoscută ca Dj Lalla pe platforma de socializare Instagram era inclus într-un videoclip cu ea în prim-plan și un mesaj audio în limba engleză.

“Enjoy every moment you have because in life there are no rewinds, only flash-backs. Make sure it’s all worth it!” (“Bucurați-vă de fiecare moment pe care îl aveți, pentru că în viață nu există reluări, doar amintiri. Asigurați-vă că merită totul!”), este ultimul mesaj al artistei pe Instagram. Pe pagina ei de socializare DJ Lalla posta adesea mesaje motivaţionale. 

Laura Roșca, în vârstă de 34 de ani, renumită sub numele de scenă DJ Lalla și cunoscută pentru talentul ei ca DJ, era originară din Turda, dar locuia și lucra în București.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, tatăl ei, profund afectat de pierderea fiicei sale, a sugerat că Laura Roşca ar fi putut lupta cu depresia și, posibil, cu alcoolismul. Acesta a transmis că fiica lui ar fi trecut printr-o perioadă depresivă în urmă cu o lună, însă a precizat că Lalla deja se simţea bine. 

După anunţul decesului Lallei au curs mesajele de condoleanţe adresate familiei artistei. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza