Video Foto Mesaje anti-PSD la concertul Massive Attack din România

Mesaje anti-PSD la concertul Massive Attack din România
Mesaje anti-PSD la concertul Massive Attack din România
Mesaje anti-PSD la concertul Massive Attack din România
Mesaje anti-PSD la concertul Massive Attack din România

Trupa britanică de trip-hop Massive Attack, cunoscută pentru mesajele de protest și acțiunile de solidaritate cu victimele opresiunilor din întreaga lume, a afișat mesaje critice la adresa corupției și a PSD, pe ecrane gigant, în timpul concertului de marţi seara de la Bucureşti. 

”Noaptea ca hoții”, ”Campania Fără penali câștigă teren”, ”Dragnea: În 2019 punctul de pensie va ajunge la 1265 lei”, ”Rectificare bugetară: Primăria alocă încă 10 milioane pentru catedrala neamului” sunt câteva dintre mesajele afișate de Massive Attack pe ecranele gigantice de la Arenele Romane. Într-o întregistrare dintre piese spectatorii pot fi auziți scandând „M..e PSD”.

Massive Attack sunt un group englez trip hop format în 1988 în Bristol, format din Robert „3D” Del Naja, Grant „Daddy G” Marshall și cel care a părăsit grupul, Andy „Mushroom” Vowles („Mush”). Al treilea album al trupei, Blue Lines, a fost lansat în 1991, cu single-ul „Unfinished Sympathy” ajungând de la lansare în topuri și fiind votat cel de-al 63-a cel mai bun cântec din toate timpurile într-un poll făcut de NME. Albumul din 1998, Mezzanine, care conține piesa „Teardrop”, iar cel de-al patrulea album, 100th Window lansat în 2003, a ajuns pe locul 1 din toate topurile din UK. Atât „Blue Lines”, cât și „Mezzanine” au ajuns în topul „500 cele mai bune albume din toate timpurile” făcut de Rolling Stone.

Grupul a câștigat numeroase premii muzicale de-a lungul carierei, inclusiv un Brit Award – câștigând Best British Dance Act, două premii MTV Europe Music Awards și două Q Awards. Au lansat cinci albume de studio care s-au vândut în peste 11 milioane de copii la nivel global.

Comenteaza