Mergea cu 180 de km/h între Dej și Gherla. A murit și el, și un șofer nevinovat VIDEO

Mergea cu 180 de km/h între Dej și Gherla. A murit și el, și un șofer nevinovat VIDEO
Şoferii a două autoturisme au murit, vineri seară, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 1C, în localitatea Nima, judeţul Cluj, după ce unul dintre ei a intrat cu maşina pe contrasens cu o viteză de circa 180 de kilometri la oră.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Alma Bruja-Brehariu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că din primele cercetări a reieşit că şoferul unui autoturism, care circula dinspre Gherla spre Dej, s-a angajat într-o depăşire, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o altă maşină care circula regulamentar.

"Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism, în vârstă de 48 de ani, care circula dinspre Gherla spre Dej, pe DN 1 C, în localitatea Nima, s-a angajat într-o depăşire, a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat de 32 de ani. Ambii şoferi au murit în urma impactului", a spus Bruja-Brehariu.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au precizat că acul vitezometrului maşinii care a intrat pe contrasens s-a oprit la 180 de kilometri la oră.

Unul dintre autovehiculele implicate în accident era un Volkswagen Passat, condus de un șofer de 48 de ani din Gherla, iar celălalt un Opel Corsa, înmatriculat în județul Mureș, la volanul căruia se afla un șofer domiciliat în Baia Mare, Cosmin Iluț, în vârstă de 32 de ani.

În cauză se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Imagini de la locul accidentului, preluate de la gherlainfo.ro.

Comenteaza