Măsuri excepționale luate în fața fenomenelor meteo, la Cluj

Măsuri excepționale luate în fața fenomenelor meteo, la Cluj

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj s-a reunit pentru a stabili măsuri și acțiuni în condiţiile în care mai multe avertizări cod galben/ cod portocaliu au fost emise pentru județul Cluj, în ultimele zile.

Măsurile și acțiunile stabilite au făcut obiectul Hotărârii nr.2/10.02.2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Cluj.

"În acest context, la nivelul județului Cluj a fost creat un comandament condus de Inspectoratul pentru Situații de Urgentă Cluj, acesta având obiectivul de a monitoriza și coordona echipele dislocate în teren de la: Drumurile Naţionale, Drumurile Județene, Apele Române, S.C. Electrica S.A., acționând în permanență pentru preîntâmpinarea evenimentelor nedorite. Totodată, vă comunicăm că până în prezent nu au fost semnalate situații deosebite pe raza județului", se arată într-un comunicat al Instituţii Prefectului Cluj.

Comandamentul monitorizează în continuare perimetrul județului Cluj, pentru a interveni acolo unde situația o impune.                       

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza