Foto Mașină răsturnată pe un drum din Cluj. Șoferița a rămas blocată/ A intervenit descarcerarea

Pompierii clujeni au intervenit, marți dimineața, la un accident rutier petrecut pe o stradă din Dej.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au desfășurat o intervenție la un accident rutier petrecut pe strada Nicolae Titulescu din Dej.

"Printr-un apel efectuat la 112 în jurul orei 9:30, forțele noastre au fost înștiințate despre faptul că un autoturism este răsturnat.

Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat faptul că o femeie era blocată în respectivul autoturism. Pompierii au extras-o și au predat-o echipajelor medicale", au transmis reprezentanții ISU Cluj. 

De asemenea, îngrijiri medicale a primit și un bărbat care a reușit să iasă singur afară din mașina avariată.

"Mai exact, a fost vorba despre două persoane de aproximativ 69 de ani. Ambele victime erau conștiente și cooperante, fiind transportate la spital de ambulanțele SMURD și SAJ. La misiune au mai luat parte două autospeciale", au mai precizat pompierii.

"În jurul orei 09.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Dej au intervenit ca urmare a producerii unui accident rutier, pe strada Nicolae Titulescu, din municipiu.

Din cercetările preliminare s-a constatat faptul că o conducătoare auto, în vârstă de 69 de ani, din municipiul Dej, care se deplasa din direcția cartierului Viile Dejului, înspre centrul localității, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a evita un câine, însă ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă, în cele din urmă răsturnându-se pe trotuar.

A rezultat rănirea acesteia, dar și a unui bărbat, în vârstă de 74 de ani, care se afla în autoturism. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", au transmis polițiștii clujeni.

Comenteaza