Masina jurnalistului de investigatii Liviu Alexa, vandalizata. "Probabil ca se doreste moartea mea!"

Masina jurnalistului de investigatii Liviu Alexa, vandalizata. "Probabil ca se doreste moartea mea!"

Masina jurnalistului Liviu Alexa a fost vandalizată vineri noaptea de autori necunoscuţi.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Parcată pe o stradă din cartierul Iris, maşina a fost găsită distrusă de către şoferul jurnalistului, care a sunat imediat la 112. Experti de la Criminalistică au efectuat cercetări la faţa locului.

"Am fost amenintat in cariera mea de peste 20 de ani de jurnalism de investigatii de o gramada de oameni. Chiar in ultimii ani, am fost amenintat de oameni puternici, judecatori, sau milionari, ....,  afaceristi puternici in zona, sau chiar de presedintele Consiliului Judetean. Sunt amenintat in fiecare zi pe facebook cu moartea sau cu bataia de catre diversi combatanti sau sustinatori ai partidelor politice, era o chestiune de timp pana sa se ajunga la asa ceva. Probabil ca se doreste moartea mea, lichidarea mea fizica.

De la anchete cu Raed Arafat pana la cele cu Cristan Pomohaci, am scris despre toti si i-am criticat pe toti. Nu imi dau seama cine e vinovat de aceasta amenintare, de acest act de vandalism. Insa am speranta ca vom afla si ii asigur pe cei vinovati ca vor plati cu varf si indesat. Multumesc Politiei judetului Cluj pentru promptitudinea cu care au intervenit. Anunt pe aceasta cale si o recompensa de 500 de euro pentru orice informatie relevanta care ma va ajuta sa aflu cine ma vrea mort. Ca de speriat inca nu ma sperie nimeni. Si nu bravez, nu ma voi ascunde, inca cred in tara mea si in Lege", a spus Liviu Alexa.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza