Maşini incendiate intenţionat în plină stradă în Cluj. Poliţia face investigații pentru identificarea autorului

Maşini incendiate intenţionat în plină stradă în Cluj. Poliţia face investigații pentru identificarea autorului
| Foto: turdanews.ro

Pompierii turdeni au intervenit marţi noaptea pentru a lichida un incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe carosabil în Piața Romană din localitatea Turda, judeţul Cluj. Din informaţiile poliţiei, incendiul ar fi fost provocat intenţionat.

Pompierii turdeni au intervenit noaptea trecută pentru a lichida un incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe carosabil în Piața Romană din Turda. În momentul în care aceștia au ajuns la locul intervenției mașina ardea deja generalizat.

Focul s-a extins și la un al doilea autoturism, provocând pagube însemnate. Din informațiile obținute de TurdaNews ar fi vorba despre un Audi și un Volkswagen. Mașina care s-a aprins inițial era parcată de două zile în zonă.

Poliția a deschis o anchetă având în vedere că specialiștii ISU confirmă faptul că este vorba despre „o acțiune intenționată”, cu alte cuvinte cineva ar fi dat foc mașinii de la care a pornit incendiul.

”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au demarat cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Conform primelor date ale ISU, cauza preliminară a evenimentului ar fi o sursă de aprindere intenționată pentru a genera incendiul, în cadrul anchetei fiind astfel efectuate investigații pentru identificarea autorului și luarea măsurilor legale.”, a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza