Update Video Foto Mașină în flăcări pe Cluj - Turda. Arde ca o torță

Mașină în flăcări pe Cluj - Turda. Arde ca o torță

O mașină a luat foc în Tureni, pe sensul de mers spre Cluj-Napoca.

O mașină a luat foc pe DN1, în apropiere de Turda, între Tureni și Copăceni. Autoturismul a fost cuprins în totalitate de flăcări, fumul negru și gros fiind vizibil de la kilometri. Pasagerii mașinii, un bărbat și o femeie, privesc neputincioși cum mașina le este făcută scrum. 

UPDATE: Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această dimineață pentru a stinge flăcările ce au cuprins un autoturism, care se deplasa între localitățile Copăceni și Tureni.

Potrivit ISU Cluj, solicitarea a venit în jurul orei 10.30, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială de stins incendii, unde a găsit un autoturism cuprins în totalitate de flăcări și ocupanții ieșiți din acesta.

"Stingerea focarelor incendiului s-a realizat în aproximativ 20 de minute de la sosirea forțelor la locul solicitării, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a fost cauzat de o defecțiune a instalației electrice a autoturismului", au transmis pompierii clujeni.

Mașină în flăcări pe Cluj - Turda. Arde ca o torță

Comenteaza