Mașina Google Street View a trecut pe la Cluj

Mașina Google Street View a trecut pe la Cluj

Mașina celor de la Google Street View a fost surprinsă în județul Cluj, mai exact în zona benzinăriei situată la ieșirea din Turda spre Cluj. 

Mașinile Google Street View vor actualiza imaginile existente în prezent pe Google Maps. Fotografia cu mașina a Google Street View a fost postată de către un internaut pe pagina I Love Turda. Nu este pentru prima dată când mașina celor de la Google Street View a fost văzută în oraș.

Municipiile Turda și Câmpia Turzii au fost incluse pe hărţile Street View oferite de Google, începând cu anul 2013 (folosindu-se imagini captate în 2012), ceea ce înseamnă că o persoană poate face un tur virtual al oraşului, din orice colţ al lumii.

Maşinile Google Street View s-au întors în România începând cu jumătatea lunii martie a acestui an. Acestea urmează să „viziteze” peste 120 de localităţi şi drumuri adiacente, cu scopul de a actualiza imaginile Street View din oraşe, şosele şi autostrăzi pe Google Maps, informează compania de tehnologie, a transmis turdanews.net

Comenteaza