Update Foto Maşină de poliţie, implicată într-un accident în centrul Clujului. O femeie a fost rănită

Maşină de poliţie, implicată într-un accident în centrul Clujului. O femeie a fost rănită

Un accident de circulaţie, în care a fost implicată o maşină de poliţie, a avut loc, în urmă cu puţin timp, în Piaţa Cipariu din Cluj-Napoca, în zona Casei Învăţătorului. 

UPDATE: "Ora 08.15 accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Conform primelor informații, s-a produs o coliziune între o autospecială de poliție și un alt autovehicul, la intersecția străzilor Traian Moșoiu și Piața Cipariu, din Cluj-Napoca. În urma coliziunii, autospeciala a fost proiectată pe trotuar, unde a accidentat o femeie, de 55 de ani, din Cluj-Napoca. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând faptul că nu se aflau sub influența alcoolului. Se efectueaza cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale. 

Din primele informații rezultă că autspeciala de poliție avea semnalele luminoase în funcțiune; este în derulare o anchetă care va stabili toate detaliile legate de acest accident. 

Se pare ca autoturismul a intrat în autospeciala de poliție, însă ar fi pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului", transmit reprezentanții IPJ Cluj. 

--------------------------------------------

"Eveniment rutier, posibil o victimă. Echipajele sunt la faţa locului. Revenim cu detalii", au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.

Pe grupul de Facebook, info Trafic, jud. Cluj, Andrei B. scrie: "Eram în bus lângă maşina de poliţie când a trecut pe roşu. Era foarte grăbit, cred că să prindă un camion (care şi el stătea la acelaşi semafor la roşu) şi a trecut pe roşu doar cu semnale luminoase, fără semnale sonore. In intersecţie cu Traian Moşoiu a fost luat din plin. Am înţeles că era cineva pe trotuar şi a fost prins la mijloc". Alţi şoferi au scrie, la rândul lor, că maşina de poliţie a fost lovită de un Ford, al cărui şofer a primit îngrijiri medicale. 

Comenteaza