Update Foto Maşină cu roţile în sus pe raza localității Bonțida: Doi copii de 2 şi 3 ani au ajuns la spital

Maşină cu roţile în sus pe raza localității Bonțida: Doi copii de 2 şi 3 ani au ajuns la spital
Maşină cu roţile în sus pe raza localității Bonțida: Doi copii şi doi adulţi au ajuns la spital
Maşină cu roţile în sus pe raza localității Bonțida: Doi copii şi doi adulţi au ajuns la spital

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață în urma unui accident rutier produs pe DN1C, pe raza localității Bonțida din judeţul Cluj.

Pompierii au găsit la fața locului două autoturisme avariate, unul era răsturnat în afara părții carosabile, iar ocupanții erau ieșiți în afara acestora.

Echipajele SMURD și SAJ, dislocate la fața locului, au consultat doi adulți și doi copii, care au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, a transmis ISU Cluj. 

UPDATE IPJ Cluj:
"Un conducător auto în vârstă de 21 de ani, din comuna Fizeșu Gherlii a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, condus din direcția municipiului Gherla, de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Suceava.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 28 de ani a fost proiectat în afara părții carosabile, răsturnându-se, rezultând rănirea acestuia, a unei femei și a două minore, în vârstă de 2 și 3 ani. Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative", a precizat IPJ Cluj. 

Comenteaza