Marți, "trei ceasuri rele", la Cluj. Trei accidente grave, în trei ore

Vechea superstiție a celor trei ceasuri rele de marți, s-a "confirmat", în această săptămână, pe străzile din Cluj-Napoca.

Marți, 7 mai, a fost o zi plină de evenimente rutiere, la Cluj-Napoca. Cele mai serioase și grave accidente s-au petrecut pe parcursul a trei ore, marți după-amiaza.

Astfel, în jurul orei 14:00, pe Calea Turzii, un bărbat a fost rănit și transportat la spital după ce s-a înfipt cu mașina în gardul unui imobil. Șoferul era băut.

"Un conducator auto, în vârstă de 43 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Turzii, pe sensul de coborâre, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, intrand în coliziune cu gardul unui imobil. În urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat ca șoferul se afla sub influența alcoolului, având o concentrație de peste 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat", a precizat IPJ Cluj.  Detalii, AICI.

Primul ajutor, în acest caz, a fost acordat de un student la medicină. VEZI Student la medicină, primul ajutor în accidentul de pe Turzii: "După toate sutele de nopți dedicate științei, am avut rezultat"

Un alt accident  a avut loc la ora 15:45, pe strada Spicului. Incidentul s-a produs ca urmare a circulației pe contransens, în urma impactului, unul dintre autovehicule s-a răsturnat. Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi, dintre care unul a rămas încarcerat. VEZI: Mașină răsturnată pe Spicului. O persoană a rămas încarcerată

Cel de-al treilea accident a avut loc la intersecția dintre străzile București și Gorunului, în cartierul Mărăști, în jurul orei 17:00. O femeie și cei doi copii minori ai acesteia au fost răniți după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un autoturism a cărui șofer gonea pe străzi, fiind urmărit de polițiști încă de pe centura Apahida-Muncii. Șoferul vinovat, prins ulterior, era băut și avea permis de conducere. VEZI: Accident după o urmărire ca-n filme pe străzile din Cluj și Autorul accidentului de pe Bucureşti, urmărit de poliţişti din Jucu până în centrul Clujului! Era băut şi nu avea permis

Comenteaza