Mandate de arestare în lipsă pentru doi dintre tinerii implicaţi în jaful benzinăriei din Gilău VIDEO

Mandate de arestare în lipsă pentru doi dintre tinerii implicaţi în jaful benzinăriei din Gilău VIDEO
Judecătoria Cluj-Napoca a emis, astăzi, mandate de arestare în lipsă pe numele celorlalţi doi tineri implicaţi în jaful de la benzinăria din Gilău. Este vorba despre Beniamin Dascalau şi Ionel Baciu, acesta din urmă fiind agentul de pază, angajat al staţiei peco, cel care a şi dat pontul pentru comiterea jafului.

Cei doi tineri au fost citaţi prin afişare la Consiliul Local Floreşti şi la Consiliul Judeţean Cluj-Napoca, dar nu s-au prezentat.

Un alt tânăr implicat în comiterea jafului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urmă cu două zile. Este vorba despre bărbatul care a condus maşina cu care autorii jafului au fugit de la faţa locului. Conform surselor judiciare, tânărul s-a predat autorităţilor.

Anchetatorii au ajuns la cei trei suspecţi după ce paznicul nu s-a prezentat a doua zi la serviciu. Oamenii legii au mers la apartamentul acestuia, iar acolo au găsit o tânără pe care au interogat-o şi care a furnizat date despre cei trei tâlhari. Tânărul care s-a predat şi agentul de pază erau colegi de apartament. Acesta spune că i-a lăsat, cu maşina, pe ceilalţi doi autori ai jafului undeva în judeţul Cluj şi de atunci nu mai ştie nimic despre aceştia.

Cei trei tineri implicaţi în jaf sunt studenţi la facultăţi din cadrul UBB Cluj-Napoca. Conform anchetatorilor, tinerii ar fi folosit un pistol de jucărie pentru comiterea jafului.

Marius Pintea, proprietarul benzinăriei, a declarat că, sub ameninţarea pistolului, o angajată le-a dat tâlharilor 60.000 de lei. În urma atacului, o altă angajată a benzinăriei a suferit un şoc şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

 

Etichete
Comenteaza