Mămică din Cluj, dată afară dintr-un magazin din cauză că a intrat cu un cărucior de copii

Mămică din Cluj, dată afară dintr-un magazin din cauză că a intrat cu un cărucior de copii
| Foto: Ordinea.ro

O mămică din Cluj-Napoca a fost dată afară dintr-un magazin din cauză că intrase cu căruciorul în care se afla copilul său.

„Dragi mămici, vi s-a întâmplat să vă dea afară din magazin pentru că ați intrat cu căruciorul cu copilul? Mi s-a întâmplat azi.

Motivul a fost că trebuie să iau coș de cumpărături, pe lângă căruciorul greu în care aveam copilul. Menționez că nu aveam nici un fel de bagaj în rucsac, mână sau jos, la căruț. Au zis că dacă „ascund produse în coș și plec?” Și le-am zis că pot să mă controleze unde doresc, însă nu îmi voi lăsa copilul afară! Sau dacă chiar se tem de mine, pot să vină după mine să îmi țină coșul că nu mă supăr. Și bineînțeles, m-au dat afară!

M-am simțit îngrozitor, discriminată, înjosită și făcută hoață, nici cu cei de alta etnie, culoare, gen nu cred că făceau așa.Există ceva lege care le permite să se poarte așa cu clienții?

Adică, înțelegeam dacă furam ceva și aveam interdicție în magazin, dar să mă excludă pentru că am copil nu mi s-a mai întâmplat…”, a relatat femeia pe un grup de mămici din Cluj Napoca.

Etichete
Comenteaza