Mama care şi-a omorât în bătaie copilul de 9 ani, arestată preventiv / Ce se întâmplă cu fraţii băiatului

Mama care şi-a omorât în bătaie copilul de 9 ani, arestată preventiv / Ce se întâmplă cu fraţii băiatului

Mama acuzată că şi-a omorât în bătaie copilul de 9 ani a fost arestată preventiv, duminică seara, potrivit deciziei Tribunalului Cluj. Femeia şi-a recunoscut fapta, dar nu a dat nicio explicaţie despre motivele pe care le-a avut pentru a comite acesteia. 

Pe numele femeii a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violențăiîn familie sub forma omorului calificat

Femeia acuzată că şi-a omorât copilul, sâmbătă noaptea, mai are acasă doi fii, geamănul celui ucis, şi încă un băiat. Toţi cei trei copii urmau o şcoală de muzică. Surse din anchetă au arătat că femeia era agresivă cu cei trei copii ai săi, lucru cunoscut şi de vecini. Cei trei copii erau crescuţi de mamă şi de concubinul acesteia.

Cei doi fraţi ai băiatului din Cluj-Napoca omorât în bătaie de mamă, de 9, respectiv 11 ani, au fost internaţi, duminică, într-un centru de primire în regim de urgenţă al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Cluj, unde vor primi consiliere psihologică. În urmă cu patru ani, cei trei fraţi au mai fost în sistemul de protecţie, fiind crescuţi în sistemul de asistenţă maternală, după care au fost redaţi mamei.

Comenteaza