Update Magazin luat cu asalt de sute de oameni pentru brățări gratis la UNTOLD. Cu ce s-au ales după ore de așteptare

Magazin luat cu asalt de sute de oameni pentru brățări gratis la UNTOLD. Cu ce s-au ales după ore de așteptare
| Foto: Facebook
Magazin luat cu asalt de sute de oameni pentru brățări gratis la UNTOLD. Cu ce s-au ales după ore de așteptare
Magazin luat cu asalt de sute de oameni pentru brățări gratis la UNTOLD. Cu ce s-au ales după ore de așteptare
Magazin luat cu asalt de sute de oameni pentru brățări gratis la UNTOLD. Cu ce s-au ales după ore de așteptare

Câteva sute de oameni s-au adunat, miercuri la Kaufland, în Cluj-Napoca, unde au așteptat câteva ore pentru a primi brățări gratis la Untold.

UPDATE: Kaufland România aduce următoarele precizări:

Marți, 31 iulie 2018, s-a desfășurat o acțiune de promovare spontană în magazinele Kaufland din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Untold, în intervalul orar 17.00-21.00. Prin intermediul acestei acțiuni, s-au oferit invitații de o zi, ca o surpriză plăcută pentru clienții aflați în acel moment la cumpărături.

Inițiativa nu a fost promovată în prealabil pe canalele de comunicare Kaufland și s-a desfășurat într-un interval de timp scurt și delimitat.

Entuziasmul generat de această inițiativă a făcut ca, pe canalele sociale, prin intermediul unor persoane private fără nicio legatură cu Kaufland sau cu organizatorii, să sa se propage informația conform căreia și miercuri, 1 august 2018, va avea loc o acțiune similară, în același interval de timp. Această informație nu a făcut în niciun moment obiectul vreunei promovări oficiale în magazinele Kaufland sau pe canalele de comunicare ale companiei. Preluarea și propagarea acesteia s-a făcut doar în baza zvonurilor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oamenii au venit cu sutele, miercuri la prânz, la Kaufland, unde au așteptat câteva ore pentru a primi brățări gratis la Untold, asta după ce, cu o zi înainte, la același magazin s-au împărțit brățări valabile pentru prima zi a festivalului.

După ore de așteptare, oamenii au fost anunțați la ora 17.00 că promoția nu mai este valabilă.

Kaufland Romania: Vă mulțumim pentru interesul manifestat pentru festivalul Untold. Distribuirea brățărilor de o zi a fost o acțiune punctuală, care s-a terminat ieri, 31.07.2018, în urma epuizării brățărilor.

Reacțile oamenilor nemulțumiți de situația creată nu au întârziat să apară.

Emma Myra: Si de ce nu ati informat angajatii? Toti sustineau ca azi se dau bratari de la 17, atat angajatii de la info point, cat si de la casa!! Nu era problema ca nu le mai dati, dar sa stie lumea sa nu astepte degeaba!!! Sa va fie RUSINE!!!! Poate va scoateti cumva dupa treaba asta urata si oferiti totusi pe bune maine...

Alexx Cossma: dupa o teapa ca cica is "1500" de bratari disponibile si bratarile se vor elibera intre orele 17-21 dupa o imbulzeala de minim 300 de oameni la ora 16:40 a fost anuntat ca nu mai sunt bratari cu totul ca nici nu era ora la care ar fi trebuit sa se elibereze cu 20 de minute inainte nu au mai fost? Oare nu a fost o miscare de marketing? 

Aniko Sipos: Data viitoare ma duc la sarmale ca acolo stau o ora dar sigur primesc ceva....

Ioana-Cristina Teodorescu: Da, și ca să vezi că toti reprezentanții au lăsat oamenii sa formeze cozi încă de la prânz, și doar la ora 17 au aflat adevărul și au putut împrăștia mesajul. Ba chiar pana atunci absolut toți confirmau ca se vor da bilete. Când am ajuns eu, în jur de 16, casierele informau clienții de promoție, atunci când le înmanau bonul. 

Comenteaza