"Jos pălaria!!! Mă înclin în faţa dvs. Există OAMENI" în Cluj-Napoca

"Jos pălaria!!! Mă înclin în faţa dvs. Există OAMENI" în Cluj-Napoca
| Foto: fotografie cu caracter generic / shutterstock

O poveste cu final fericit din Mănăşturul rău-famat al oraşului Cluj-Napoca relatată pe pagina de Facebook Trăiesc în Mănăştur. 

În urmă cu câteva zile o postare de pe grupul de Facebook Trăiesc în Mănăştur anunţa pierderea unui portmoneu doldora cu acte şi oareşce bănuţi în el. Clujeanca spunea că prin zoan Flora din Mănăştur s-a întâmplat să îşi dea seama că nu îl mai are. S-a rugat de oricine ar da de el să anunţe. 

"Bună seara Grup!! Apelez aici din disperare şi sper să fie cu folos. În seara asta în jurul orei 18:30 am fost la Magazinul de Pâine (Flora), lângă Magazinul Chinezesc, dintr-o neatenţie şi nu-mi explic cum, am rămas fără portmoneu!!!

Vă rog din suflet dacă printr-o minune cineva găseste obiectul să mă anunţe, aveam toate actele de la Card de Identitate, Card de Sănătate, Card Bonuri, Card de salar... tot şi un pic de bănuţi. Dacă nu primesc banii e ok, dar am mare nevoie de acte, mai ales de card sănătate şi buletin. Vă rog din suflet dacă cineva îl găseşte să mă anunţe. Mulţumesc anticipat."

Postarea a fost distribuită şi s-a întâmplat ca portmoneul să fie returnat, chiar dacă Mănăşturul nu  avea reputaţia unui cartier model. Domnul care a găsit şi returnat portmoneul îşi merită din plin laudele şi cuvintele frumoase pe care i le transmite în postare doamna care îl pierduse.  

"Buna ziua!!! Multumesc din suflet tuturor celor implicaţi, care v-aţi rupt din timpul dvs. să mă încurajaţi şi să distribuiţi postarea... Jos pălaria!!!

Să ştiţi că există miracole şi OAMENI. Multumesc din suflet în special unui Om, dl. Stoica (din modestie nu a vrut să-mi spună mai mult) doar că sta în spatele magazinului Tabita, care azi dimineaţă m-a căutat şi mi-a restituit portmoneul!!!

Domnul Stoica sper că aceste rânduri să ajungă la dvs., nu pot decât să mă înclin în faţa dvs. şi să vă mulţumesc încă odată. Dumnezeu să vă binecuvânteze!!!", a revenit cu UPDATE la postare mănăştureanca. 

Omul a ales varianta mai sigură. Deoarece dacă l-ar fi predat autorităţilor s-ar fi confruntat cel mai probabil cu suspiciunea de furt, lucru pe care l-au mai păţit în trecut persoane care au găsit obiecte şi le-au predat poliţiei. 

Comenteaza