“M-a lovit doar că-s taximetrist!” Bătut de un alt conducător auto după o altercaţie în trafic, în cartierul Grigorescu

“M-a lovit doar că-s taximetrist!” Bătut de un alt conducător auto după o altercaţie în trafic, în cartierul Grigorescu
Victima s-a ales cu un dinte rupt şi mai multe vânătăi la picioare.

La cei 37 de ani ai săi, Gabriel munceşte pe post de taximetrist din anul 2002. Ieri seară, în jurul orelor 20.00, acesta transporta o clientă la o adresă de pe strada Prof. Ciortea, din cartierul Grigorescu. La un moment dat, a avut surpriza să întâlnească în faţa lui o maşină care venea din sens opus, deşi strada respectivă avea doar un singur sens. În mod firesc a oprit, nedorind să se creeze un incident şi a aşteptat ca automobilul aflat în neregulă să se retragă. Acest lucru l-a enervat peste măsură pe un conducător auto aflat în spatele său. "În prima fază, conducătorul auto din spatele meu a ieşit şi m-a înjurat birjăreşte - pe mine şi nu pe cel vinovat - de parcă eu aş fi blocat drumul. Am închis geamul şi nu i-am acordat nico atenţie, lăsând-o apoi pe clientă la domiciliul său, aflat pe aceeaşi stradă. Apoi, m-am trezit că omul venise după mine, cu gânduri războinice. Am ieşit să-întreb ce doreşte de la mine, iar el m-a îmbrâncit şi mi-a tras un pumn în gură, după care m-a lovit şi la picioare", povesteşte bărbatul, încă derutat.

Victima s-a prezentat de urgenţă la poliţie şi a semnalat incidentul, deşi în agitaţia creată nu reţinuse numărul maşinii. Poliţiştii l-au liniştit însă arătând că identificarea făptaşului este doar o formalitate, în zonă existând mai multe camere de supraveghere. Marţi dimineaţă, omul s-a prezentat la IML Cluj, iar medicii i-au eliberat un certificat în care îi recomandă trei zile de îngrijiri medicale.

"Nici acum nu înţeleg ce l-a determinat pe omul acela să sară aşa la mine: o fi de vină căldura sau stresul, habar n-am... Sau poate m-a lovit doar că-s taximetrist, vinovat din oficiu de toate relele din lume! Oricum, eu astăzi îi fac plângere penală şi va trebui să plătească pentru gestul său nesăbuit", declară bărbatul înainte de a părăsi incinta Institutului de Medicină Legală.

Comenteaza