Limuzina antrenorului CFR Cluj, Dan Petrescu, a blocat 10 mașini într-o intersecție la Cluj

Limuzina antrenorului CFR Cluj, Dan Petrescu, a blocat 10 mașini într-o intersecție la Cluj
Șoferii clujeni, nemulțumiți de limuzina parcată în intersecție | Foto: Info Trafic Cluj

Tehnicianul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost luat în vizor de către șoferii din oraș după ce a oprit în una dintre intersecțiile foarte aglomerate ale municipiului.

Unul dintre membrii grupului de Facebook Info Trafic Județul Cluj, a încărcat o înregistrare video unde o limuzină inscripționată "RMB Interauto" staționează în zona Tăietura Turcului, artera de acces spre Parcul Industrial Tetarom I. "Tăietura Turcului, vineri, 16:46. Domnu' Dan Petrescu frumos blochează intersecția", menționează autorul înregistrării. Incidentul a stârnit revolta mai multor șoferi locali care și-au revărsat nemulțumirea.

Iată doar câteva câteva dintre comentariile acestora: "Și pe mine m-a blocat odată", "Dă autografe",  "Aa... păi și? O blocat intersecția că îi era dor de o miuţă sau ceva?", "No, da' poate îi plac înjurăturile ardelenești", "Un bursuc", "Așa se face la mitici", "Împreună spre victorie", "Se antrenează să o blocheze pe FCSB", "La școală nu a învațat bunele maniere, de fapt nu prea a învățat nimic, că de aia a ajuns fotbalist", "Buricul pământului... sau bursucul... unul dintre cei mulți needucați care ne sfidează cu suveranitatea lor imperială... jalnic", "Mare jucător... Ca om..."

Comenteaza