Liber la vizitarea şantierului Cluj Arena, mâine. Vezi orarul

Liber la vizitarea şantierului Cluj Arena, mâine. Vezi orarul
Clujenii pot vizita luni şantierul noului stadion Cluj Arena, pentru a doua oară de la demararea construcţiei. Porţile şantierului se deschid pentru public la ora 10 iar clujenii pot vedea stadiul lucrărilor, inclusiv scaunele care au început să fie montate pe arenă în urmă cu trei zile, până la ora 17.

Acţiunea "Porţi deschise la Cluj Arena" este a doua de la demararea lucrărilor, după cea din 1 decembrie. Atunci, numărul vizitatorilor a fost destul de redus - aproximativ 200 de persoane - "dar atunci a fost frig şi a plouat, acum va fi vreme bună aşa că aşteptăm un număr mare de suporteri", spune Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, care este beneficiarul lucrărilor. În ambele cazuri a fost vorba de zile libere legale pentru muncitorii de pe şantier, astfel că beneficiarul lucrărilor, Consiliul Judeţean, a decis ca accesul publicului să fie liber. Accesul vizitatorilor va avea loc pe la intrarea dinspre fostul teren de zgură. A fost demarcat un traseu special de vizitare, "care va permite vizualizarea stadionului în ansamblu", conform preşedintelui CJ Cluj Alin Tişe.

"Dorim să le oferim clujenilor posibilitatea de a vedea stadiul lucrărilor la viitoarea arenă. Ştim că există un mare interes în acest sens, cu atât mai mult cu cât ne apropiem de finalizarea lucrărilor. Profităm de perioada sărbătorilor pascale, pentru a permite accesul publicului, deoarece în restul timpului activităţile au un ritm susţinut, ceea ce face practic imposibilă organizarea unor astfel de acţiuni", a mai spus Tişe.

Comenteaza