Lecţie pentru şoferii nesimţiţi. Cum i-a tratat un clujean VIDEO

Lecţie pentru şoferii nesimţiţi. Cum i-a tratat un clujean VIDEO
Traficul din Cuj este de multe ori o adevărată junglă, plină fie de şoferi iresponsabili, fie de şoferi de-a dreptul nesimţiţi. Un clujean sătul să-i mai suporte a decis să le arate cum e să fie ei victime ale conducătorilor auto indisciplinaţi.

Prin urmare, acesta a postat pe site-ul trafictube.ro un clipuleţ cu mai multe scene din trafic în care s-a confruntat cu astfel de şoferi. 

Ca să le dea o lecţie, i-a tratat "fără mănuşi", în acelaşi mod în care se comportă ei cu ceilalţi participanţi la trafic. Mai mult, filmuleţul surprinde şi alţi conducători auto deranjaţi de manevrele lor.

Fapta clujeanului s-a bucurat de aprobarea internauţilor, care i-au felicitat iniţiativa.

"Aşa fac şi eu, am început chiar să simt o afecţiune faţă de cei care sunt pe banda de stânga şi chiar fac stânga...ceea ce lumea ar trebui să înţeleagă este că mârlanii s-au înmulţit şi sunt încurajaţi de pasivitatea celor care-i lasă să se bage în faţă. Şi chiar am o problemă cu cei pasivi, în ideea în care nu-i lasă să se bage doar în faţa lor, ci şi în faţa tuturor celor din spate, care aşteaptă civilizaţi pe banda lor. Nu cred că i-ar conveni nimănui, de ex, să stea la coada la ANAF şi să vină cineva care să ignore rândul", a comentat un utilizator al site-ului. "Din păcate e cam greu să se înveţe şi cei care au „muşcat-o", pentru că rar se întâmplă să păţească aşa, nici al 2lea să nu îi lase. Eu nu am pretenţie de la primul, că nici nu se bagă...dar după da. Oricum cred că am putea face câte un clip în care să surprindem mai multe zone din Cluj", a secondat un altul.

Comenteaza