Lara Fabian și-a anulat concertul de la Cluj

Lara Fabian și-a anulat concertul de la Cluj

Lara Fabian și-a anulat concertul care era programat să aibă loc marți seară, la Cluj-Napoca.

"Evenimentul a fost retras de la vânzare. Cu toate acestea, nu am primit nicio informare oficială de la organizatori privind - cel mai probabil - anularea evenimentului și cauzele care au condus la această situație", a anunțat infomusic.ro.

Concertul de la Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca a fost programat după ce, în noiembrie, artista și-a anulat în ultima clipă trei concerte din România - unul la Craiova și două la București- din cauza unei boli.

”Datorită schimbărilor în programul The Voice din Franța și din Canada, organizatorii evenimentului Lara Fabian la Cluj anunță imposibilitatea desfășurării acestuia. Organizatorii își cer scuze pentru inconvenient și anunță că banii vor fi returnați începând cu data de 27 ianuarie”, au comunicat organizatorii evenimentului, potrivit Clujul Cultural.

Lara Fabian urma să vină la Cluj, pentru a treia oară, marți, 14 ianuarie, la Sala Polivalentă, cu un concert din cadrul turneului internațional 50 World Tour, prin care aniversează, alături de fani, împlinirea vârstei de 50 de ani. Primele bilete pentru Cluj s-au pus în vânzare în 23 mai, cu o reducere de 10%. Turneul celebrează cei 30 de ani de carieră ai artistei și lansarea celui de al paisprezecelea album al său, “Papillon”. 

Comenteaza