Lăpuşan: "Nu suntem de acord cu ce se întâmplă la Tribuna; nu e normal să vedem poliţişti şi jandarmi

Lăpuşan:
Consilierul judeţean al PSD Remus Lăpuşan a precizat că forul judeţean nu are nicio implicare la revista culturală Tribuna, decât "de a susţine cultura" şi a menţionat că preşedintele Horea Uioreanu este cel care va discuta cu părţile implicate şi va încerca detensionarea situaţiei.

"Punctul nostru de vedere este că susţinem cultura, nu avem niciun fel de implicare de nici o natură decât de a susţine cultura, nu susţinem pe nimeni, nu am dat nimănui gir. Nu mi se pare normal să vedem acolo poliţişti şi jandarmi, nu au dat în cap la nimeni. Domnul Uioreanu va face tot ceea ce trebuie pentru a găsi o soluţie şi a detensiona situaţia. O să-l susţinem, va lua legătura cu cei de la Tribuna şi va discuta cu toate părţile implicate. Nu suntem de acord cu ce se întâmplă acolo şi despre modul cum se întâmplă", a specificat Remus Lăpuşan, consilier judeţean.

Consilierul, totodată preşedintele PSD Cluj, nu a putut preciza în ce mod a fost soluţionat memoriul transmis anterior forului judeţean.

Lăpuşan a mai menţionat că managerul revistei Tribuna, Mircea Arman, nu mai este membru PSD. "Eu l-am dat afară în urmă cu 5 ani", a menţionat el.

Amintim, situaţia de la revista culturală clujeană Tribuna, aflată în subordinea Consililui Judeţean Cluj, este una tensionată, redactorii, cu care s-au solidarizat alte personalităţi şi reprezentanţi din mediul cultural, reclamând politica managerială a directorului Mircea Arman.

Comenteaza