Tânără a fost lovită de mașină pe Tăietura Turcului. A fost doar la un pas de o tragedie! VIDEO

Tânără a fost lovită de mașină pe Tăietura Turcului. A fost doar la un pas de o tragedie! VIDEO
| Foto: captura video

O tânără a fost lovită, marți, de o mașină în timp traversa pe trecere de pietoni pe Tăietura Turcului, la intersecția cu strada Eremia Grigorescu.

O tânără a fost la un pas de o tragedie, marți seara, pe Tăietura Turcului, când era să fie spulberată de o mașină în timp ce traversa strada. Din fericire, femeia s-a ales doar cu o lovitură zdravănă, după impactul cu autoturismul al cărui șofer nu i-a acordat prioritate. Momentul accidentului a fost surprins de un alt șofer cu camera de pe bord, iar pe filmare se poate observa că tânăra traversa trecerea de pietoni.

"Polițiștii Biroului Rutier Cluj au demarat verificări în urma unor imagini apărute în spațiul public cu privire la faptul că la data de 3 mai a.c., în jurul orei 18.20, o femeie de 28 de ani, în timp ce traversa partea carosabilă pe strada Tăietura Turcului, a fost surprinsă și accidentată, de un autoturism condus de o femeie de 38 de ani.

Femeia de 28 de ani a declarat faptul că nu dorește să i se acorde îngrijiri medicale și nu are pretenții de natură penală.

În cauză, conducătoarea auto, în vârstă de 38 de ani, a fost sancționată contravențional în conformitate cu O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind dispusă măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza