La revedere, 2019, bine ai venit, 2020!

La revedere, 2019, bine ai venit, 2020!
| Foto: Jude Beck, Unsplash

Jurnaliștii ZIUA de CLUJ vă mulțumesc pentru încrederea acordată în acest an, în care am demonstrat, cu ajutorul vostru, că presa de calitate poate face audiență și este apreciată în continuare.

Rămânem şi în 2020 fideli misiunii noastre de a vă informa rapid, dar mai ales corect. E important să ştiţi ce se întâmplă, dar noi credem că este esenţial să ştiţi şi de ce

Cu sprijinul celor 3,4 milioane de cititori ZIUA de CLUJ din 2019, am reușit să rămânem un punct de referință în peisajul media local și regional din România.

În 2019, paginile Ziua de Cluj au fost "răsfoite" în mod virtual de 17,8 milioane de ori, ceea ce arată că eforturile noastre jurnalistice au fost răsplătite de cititori, dar totodată ne şi responsabilizează.

2020 va fi un an la fel de complicat pentru democrația românească. Două serii de alegeri, locale și parlamentare, dar și bătălila parlamentară şi guvernamentală vor ţine capul de afiş la nivel naţional.

La Cluj, vom continua să scriem cu aceeași pasiune despre oamenii care fac lucruri minunate, care performează în sport, business sau cultură, dar rămânem cu ochii pe politicienii și angajații de la stat, pe care nu îi vom lăsa să uite că sunt în slujba clujenilor.

Urmărim ce se întâmplă pe piața imobiliară, vă ținem la curent cu afacerile din Cluj, scriem despre tot ce e nou în economie, administrație, politică, justiţie, sport, sănătate şi educaţie.

Vă dorim un 2020 prosper, plin de sănătate şi bucurie, în care să nu renunţaţi la visuri.

La mulţi ani!

Echipa ZIUA de CLUJ

Comenteaza