La 7 ani a vrut să bată recordul la mâncat sarmale VIDEO

La 7 ani a vrut să bată recordul la mâncat sarmale VIDEO
Asociația Little People a organizat, la Cluj, primul Campionat Mondial la mâncat sarmale.

Campionatul Mondial la mâncat sarmale și-a desfășurat prima ediție la restaurantul Casa Ardeleană din Cluj-Napoca. Printre concurenții, veniți din Japonia sau Rusia, s-a numărat și o clujeancă în vârstă de doar 7 ani care a vrut să consume cele mai multe sarmale.

"Am venit aici cu mami și am decis să particip la concurs pentru că îmi era foame. Mâine o să le spun tuturor colegilor mei despre acest lucru", ne-a spus Laura, care în ciuda faptului că a mâncat numai trei sarmale, s-a arătat mulțumită că va putea să se laude cu acest lucru în fața clasei ei.

Învingător al primei ediții a Campionatului a fost Vlad Pop, care a reușit să mănânce 16 sarmale în 2 minute. Câștigătorul a plecat acasă cu o medalie oferită de către Asociația Little People.

"Eu ador sarmalele, pentru prima oară am gustat acest fel de mâncare acum 21 de ani și mi-a plăcut enorm. Am învățat să le fac chiar eu, doar că de obicei le fac foarte mari. Cu toate acestea ne-am gândit că ar fi ceva unic în lume să organizăm un astfel de eveniment și ne bucurăm că au fost înregistrați și participanți, sperăm pe viitor să fie cât mai mulți", a declarat Shajjad Rizvi, președintele asociației.

Campionatul Mondial la mâncat sarmale a fost organizat de către asociația Little People care a promovat în cadrul evenimentului numărul de sms 858 prin intermediul căruia se vor strînge bani pentru programele interactive ce urmează să fie implementate la secția de oncopediatrie din Cluj.  Doritorii pot trimite un mesaj la numărul 858 pentru a dona 2 euro, destinați copiilor bolnavi de cancer din Cluj.

Comenteaza