Update L-ați văzut? Un adolescent de 16 ani din Florești a fost dat dispărut

L-ați văzut? Un adolescent de 16 ani din Florești a fost dat dispărut

Polițiștii clujeni solicită ajutorul cetățenilor pentru a găsi un tânăr din Florești, care a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

UPDATE: "Minorul de 16 ani a fost identificat de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale in cartierul Gheorgheni din municipiul Cluj-Napoca. Acesta nu prezinta urme de violenta şi a fost victima vreunei infractiuni. Va multumim pentru sprijin", a transmis IPJ Cluj.

_______________________________________

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că luni, 3 august, în jurul orei 10.00, DEAS TUDOR ADRIAN, în vârstă de 16 de ani, din comuna Floreşti, sat Floreşti, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

SEMNALMENTE -  înălţime 1.80, 60 kg, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt, faţă ovală. Acesta are o cicatrice pe mâna stângă.

La momentul plecării purta un tricou de culoare albastră cu diverse desene și inscripții, pantaloni și pantofi sport de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza