Justiție extremă în Pakistan. Un VIDEO care a făcut înconjurul lumii

Justiție extremă în Pakistan. Un VIDEO care a făcut înconjurul lumii
Un tânăr de 22 de ani este împușcat și lăsat să moară pe stradă, în Pakistan. El era bănuit de furt. Imaginile au făcut rapid înconjurul lumii.

Un video şocant cu un tânăr de 22 de ani omorât miercuri în stradă, în Karachi, Pakistan, a făcut înconjurul lumii. În video se vede clar cum bărbatul este împuşcat de jandarmi militari şi lăsat să moară în stradă, scrie Daily Mail.

Tânărul, pe nume Sarfarez Shah, îi imploră să nu-l omoare, apoi este împuşcat de două ori, o dată în mână şi a doua oară în şold de către unul dintre soldaţi. Urlând de durere, rănitul îi roagă pe soldaţi să îl ajute, să nu îl lase să moară, dar aceştia stau şi privesc fără să facă nimic. Tânărul a murit lângă un parc care poartă numele regretatei foste doamne premier a Pakistanului, Benazit Bhutto, ucisă într-un atentat în decembrie 2007.

Se pare că Sarfarez Shah ar fi fost acuzat că a încercat să fure ceva, dar familia lui susţine că tânărul nu era un hoţ, ci doar ieşise în oraş.

Judecătorul Iftikhar Mohammad Chaudhry a ordonat ca Generalul-Maior Aijaz Chaudhry împreună cu şeful militarilor din provincia Sindh şi inspectorul general al poliţiei din aceeaşi provincie unde a fost omorât Shaz, să fie daţi afară din posturile lor, informează AFP.

 

Comenteaza