Jurnalista Raluca Tache , despre un terifiant zbor Cluj - Bucureşti: „Zdrang, poc, zdrang! Deja în avion e întuneric!"

Jurnalista Raluca Tache , despre un terifiant zbor Cluj - Bucureşti: „Zdrang, poc, zdrang! Deja în avion e întuneric!"

Jurnalista Raluca Tache a povestit experiența terifiantă pe care a avut-o într-un avion de pe direcția Cluj - București.

"Bogdanel, pilot de circ sau Daca mor la Zara, mutati-mi corpul la Chanel

Un zbor relativ lin joi dimineata catre Cluj. La mansa Bogdanel, mici turbulente si o aterizare data de toti peretii, noroc ca-i pista lunga la Cluj ca altfel ajungeam direct in hotel. Tot hahaha-ul legat de Bogdanel mi-a inghetat pe fata azi la intoarcere că Bogdanel era iar la mansa.
Calcule rapide...Bai, cat de lunga e pista de la Bucuresti? Se mai lucreaza la ea?
" Ladies and gentlemen, we'll have a bumpy flight!" "
Hai ca incepem bine, Bogdanele!
Vine langa noi si ocupantul scaunului de la geam.
" Va deranjez, dar, daca vrea una dintre dvs sa stea la geam, nu e nicio problema."
"Nu e nevoie, multumim!"
Nu de alta ...dar intotdeauna mi-am dorit ca in caz de coborare rapida, corpul meu sa fie identificat cum trebuie...
Fiecare pe locul lui si Bogdanel incepe decolarea. Nu cred ca depasisem linia copacilor ca incep turbulentele. Dar turbulente d'alea de-ti ajungea inima-n gura la propriu. Sfinti, sfintisori, Bucket list daca scapam, hai, ca suntem multi si zboara si Mircea Baniciu, deci o sa avem funeralii nationale, Hai, ca daca e si Baniciu nu ne lasa Dumnezeu, ca-i om bun si canta frumos... citeai totul in aer la fiecare" Ohhhhh!".
Pare ca ne linistim si ca rugaciunile au fost ascultate, incep insotitoarele de bord sa serveasca, se grabesc ca, na, zbor scurt...turbulente multe. Mai ca-mi vine sa-mi ofer ajutorul la debarasare doar sa aterizam mai repede. Si chiar o fac, dar sunt asigurata ca nu e nevoie:))))
Zdrang, poc, zdrang! Deja in avion e intuneric! Hai, ca o luam de la capat! Iar toti sfintii, iar Baniciu...Imi aduc aminte ca a scapat cineva dintr-o prabusire de avion acum niste ani :P. Unde dracu o fi geaca mea de motor? In bagaj! Fuck!Acum mi-am gasit sa o pun acolo dupa ce am tarat-o tot timpul dupa mine...Baniciu, dragul de el...Ce-mi place!Ar fi pacat...
Incepem sa vedem pamantul. Abia astept sa ingenunchez pe el si sa-l pup!
Apare si soarele! Zdrang, poc, zdrang, poc! Bai, Bogdanele!!! Tine avionul ala cum trebuie ca lasaram in urma turbulentele...uite ce soare e!
Zdrang!Iar o luam in jos!
" Trebuie sa aflam neaparat cum sta treaba cu pilotatul asta!" zice vocea pierduta din stanga mea...
"Siguuurrr! Sa stim exact cand ne ducem ca rama in piatra! Hai, lasa-ma asa..."
Nu mai sunt mai mult de 300 de metri pana la pamantul salvator...am senzatia ca nu se mai poate intampla nimic. Bogdanel nu-i de acord cu mine ca ne mai ducem vreo 50 de m rapid in jos!
Bogdanele, daca mor de la Cluj la Bucuresti, stii eternitatea pe care o s-o petreci tu ca suflet chinuit? O sa fie si mai nasol! Trust me!
200...100...Drop the nose, Bogdaneleeeee!!!(nu stiu daca asa e...dar asa am vazut in filme) Bai, mai suntem in padure sau a inceput pista? A inceput, slava Domnului! A luat-o Bogdanel de la primul metru, clar, ca ne-am mai plimbat dupa aia vreo 10 minute...asa cat sa admiram peisajul. Cred ca a vrut sa ne lase in centru, dar nu era foarte hotarat:)
Nu tu aplauze...nu tu nimic. Ce oameni! Multumim, Baniciu! Mare caracter...

PS. Un pic mai tarziu in bus-ul aeroportului, soferul urla nervos:
" Domnuuu' , muta chitara aia mai in fata ca nu pot sa inchid usile!
Bre, n-auzi? Domnu" cu chitara...mut-o, domne, in alta parte, n-auzi?"

Ce voiam sa spun? Ahhh...Am fost in Gradina Botanica din Cluj. Foarte fain! #blueair", a scris jurnalista pe Facebook.

Comenteaza