Video Jandarmul lovit în cap, la meciul "U" Cluj - Hermannstadt, la terapie Intensivă

Jandarmul lovit în cap, la meciul "U" Cluj - Hermannstadt, la terapie Intensivă
| Foto: realitateasportiva.net/

Jandarmul lovit în cap cu un scaun aruncat din tribună, duminică seară, pe stadionul Cluj Arena, este în observație la secția de anestezie terapie Intensivă (ATI).

“Pacient în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde își îndeplinea funcția de jandarm, a fost diagnosticat la Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU) cu traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga. După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observație la secția de terapie intensivă”, a declarat Adela Golea, medicul şef de la UPU – Serviciul Mobil de Urgență Reanimare Descarcerare Cluj. 

Scandalul a început spre finalul meciului dintre Universitatea Cluj şi Hermannstadt Sibiu, când un suporter al echipei gazdă a pătruns pe teren.

Alţi suporteri l-au urmat, iar oamenii legii s-au văzut nevoiţi să intervină, moment în care scaunele au început să zboare din tribună. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ultraj şi încearcă să dea de urma agresorului.

Comenteaza