Jandarmul Adrian Petre este recordmen naţional: a făcut 1.419 flotări în 49 de minute FOTO / VIDEO

Jandarmul Adrian Petre este recordmen naţional: a făcut 1.419 flotări în 49 de minute FOTO / VIDEO
Jandarmul clujean Adrian Petre a depăşit în această seară recordul naţional la flotări, reuşind să efectueze în 49 de minute un număr de 1.419 flotări, cu peste 100 de flotări mai mult decât vechiul record.

UPDATE "E un sentiment deosebit, nu se compară cu nimic altceva, când am auzit de vechiul record m-am gândit dacă pot să fac şi eu acest lucru. Am avut două <praguri> pe parcursul încercării dar le-am trecut cu bine. Vă mulţumesc. Promovez judo-ul, un sport care îţi dă mentalitate de învingător. Sper să mă recuperez cu piciorul şi să pot participa în toamnă la competiţii", au fost câteva din cuvintele jandarmului.

UPDATE 2 Adrian Petre a doborât vechiul record, de 1.311 flotări în 49 de minute, după 43 de minute, reuşind 1.312 flotări. Până la finalul timpului de 49 de minute el a mai reuşit alte peste 100 de exerciţii, totalizând 1.419 flotări.

După primele 31 de minute jandarmul clujean a reuşit 1.040 de flotări.

Jandarmul clujean a demarat încercarea de a doborî recordul amintit la ora 18, la cafeneaua La Port din centrul Clujului. Sunt prezente câteva zeci de persoane, apropiaţi ai jandarmului, respectiv deţinătorul recordului naţional, dar şi Cristian Gog, câştigător al ediţiei din 2012 a emisiunii-concurs "Românii au talent".

Potrivit procedurii în vigoare, Adrian Petre efectuează flotările în mai multe serii, încât la sfârşit performanţa să să fie superioară ca număr, respectiv ca timp de încadraare, actualului record.

La ora transmiterii acestei ştiri el a trecut de 500 de flotări. După fiecare serie el este aplaudat de cei prezenţi.

Plutonierul major Adrian Petre este angajat în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Alexandru Vaida Voevod" Cluj din anul 2006, având un bogat palmares competiţional, din care amintim: 2008- Belarus - Campion Mondial la Sambo; 2010- Spania -locul II la Jocurile Europene de Judo ale Poliţiştilor şi Pompierilor; 2010- Croaţia - locul II la Campionatul European de Judo; 2011- Grecia - Campion Mondial la Sambo; 2012- Maroc - locul II la Campionatul Mondial de Sambo.

Comenteaza