Jandarmii clujeni, prezenți la datorie în zilele următoare. La ce evenimente vor asigura ordinea

Jandarmii clujeni, prezenți la datorie în zilele următoare. La ce evenimente vor asigura ordinea
| Foto: Facebook.com/Jandarmeria Cluj

Printre evenimentele ce se vor desfășura la Cluj în perioada următoare sunt: Campionatul Regional de Endurocross, Cupa Davis la tenis masculin sau Cluj Blues Fest.

În perioada următoare, jandarmii vor continua să fim zilnic la datorie alături de poliţişti, cu misiunea principală de a acorda sprijin și îndrumare cetățenilor care se vor afla în spațiile publice, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, dar şi pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorităţi în actualul context epidemiologic.

Concomitent cu menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, vom veghea şi la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a unor evenimente, dintre care menționăm Campionatul Regional de Endurocross, manifestarea sportivă ,,Cupa Davis”, manifestarea cultural-artistică ,,Ziua Muntelui” și evenimentul Cluj Blues Fest”, au transmis aceștia.

Având în vedere condițiile speciale privind desfășurarea evenimentelor pe timp de pandemie de Covid-19, trebuie respectate o serie de reguli impuse de organizator și de legislația în vigoare.

În situația în care veți participa la aceste manifestări publice, jandarmii clujeni recomandă:

- manifestați înțelegere față de măsurile luate;

- acordați atenţie sporită bunurilor şi obiectelor personale;

- solicitați imediat intervenţia jandarmilor atunci când situaţia o impune;

Comenteaza