Jaf la BT. Banii erau asiguraţi, angajaţii au apăsat butonul de panică

Jaf la BT. Banii erau asiguraţi, angajaţii au apăsat butonul de panică

Banca Transilvania a anunţat, luni, că banii sustraşi în urma unui jaf la o agenţie din cartierul Dâmbul Rotund din Cluj-Napca sunt asiguraţi.

Potrivit unui comunicat al Băncii Transilvania, se acordă ȋntregul suport autorităţilor care se ocupă de procedurile de investigare. „La Agenţia BT Dâmbu Rotund din Cluj-Napoca a avut loc astăzi un jaf în urma căruia a fost sustrasă o sumă de bani. Nicio persoană nu a fost rănită, iar banii sunt asiguraţi. Banca Transilvania acordă ȋntregul suport autorităţilor care se ocupă de procedurile specifice de investigare”, se arată în comunicat.

Se pare că atacatorul ar fi reuşit să fugă cu peste 20.000 de lei. Poliţia îl caută şi cere ajutorul cetăţenilor. Este vorba despre un tânăr de aproximativ 30 de ani, constituţie atletică, cu înălţimea de aproximativ 180 – 185 de centimetri.

Datele oferite de către poliţiştii arată că jaful s-a produs în foarte scurt timp, dar angajaţii au reuşit să apese butonul de panică. Agenţii de securitate s-au deplasat la sediul băncii, dar bărbatul fugise. 

Etichete
Comenteaza