Foto IPJ Cluj ne anunţă că face cercetări după bătaia din trafic de marţi / "Noroc cu doamnele care au intervenit prompt", scriu clujenii

O dispută în traficul clujean a fost surprinsă de un martor şi a fost distribuită pe un grup de Facebook. Ce transmite Poliţia clujeană despre incidentul din trafic, unde femeile au ţinut piept bătăuşilor.

Pe fondul unei tamponări, doi indivizi s-au luat la bătaie în trafic. S-a întâmplat pe strada Ion Creangă din Cluj-Napoca, în apropierea Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”, o stradă care este aproape tot timpul aglomerată, oamenii venind din toată ţara la spitalul pentru afecţiuni canceroase.

Poliţia nu era niciunde la momentul acela, iar oamenii au anunţat la 112 ce se întâmplă. "Unde e Poliția Locală!? non- stop pierd vremea în fața spitalului certându-se cu aparținătorii bolnavilor sau taxi, bolt, o dată ai nevoie de ei şi chiar atunci lipsesc. Noroc cu doamnele care au intervenit prompt", a scris un clujean. 

Şi aşa se vede din imagini, iar comentariile le laudă pe curajoasele care au intervenit. E cert că nu poliţia, fie ea locală sau rutieră sau de altă natură (a animalelor poate) ar fi intervenit să îi tempereze pe bătăuşi, ci femeile. 
"Am ajuns sa văd că femeile apără bărbații".
"No, alea femei, bărbații claxonau... bravos!"
"Bravo femeilor care s-au băgat în fata ghiolbanului ăla. Chapeau. Bărbaţii stăteau în maşină şi claxonau."
"Ăla a scăpat de la grădina zoologică?"
"Urangutanului agresiv trebuie anulat permisul de conducere ,asemenea comportament nu trebuie trecut cu vederea, sper că Poliția se va autosesiza în acest caz.", au fost câteva dintre sutele de comentarii ale postării.

Iar Poliţia Judeţeană Cluj a transmis că a luat act de incident "la scurt timp" şi a "demarat cercetări.  "La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 15.35, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, prin apel 112, despre o stare conflicuală produsă între mai multe persoane în zona străzii Republicii, din municipiul Cluj-Napoca. La scurt timp de la sesizare, prin apel 112, s-a transmis faptul că persoanele implicate în conflict au plecat din zona respectivă.

Astfel, având în vedere aspectele sesizate și imaginile apărute în spațiul public, la nivelul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au fost demarate cercetări pentru verificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legal", a transmis IPJ Cluj într-un comunicat de presă la peste 4 ore de la producerea incidentului. 

Citeşte şi: SCANDAL în traficul din Cluj-Napoca. Doi bărbați s-au luat la bătaie

Comenteaza