Iohannis, după ce a primit prima doză de ser anti-COVID: Vaccinul este sigur. Este o procedură simplă, nu doare, recomand tuturor vaccinarea

Iohannis, după ce a primit prima doză de ser anti-COVID: Vaccinul este sigur. Este o procedură simplă, nu doare, recomand tuturor vaccinarea

Preşedintele Klaus Iohannis a primit vineri prima doză de vaccin împotriva COVID-19, iar peste trei săptămâni va primi a doua doză.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

După ce a primit prima doză de vaccin, Klaus Iohannis a stat sub supraveghere medicală aproximativ 15 minute.

"Este o procedură simplă, nu doare şi vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, eficient şi recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea împreună cu respectarea măsurilor de restricţie ne vor scoate din pandemie", a declarat Klaus Iohannis, la ieşirea de la Centrul de vaccinare anti-COVID-19 din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila".

Astăzi a debutat în România cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID-19, iar, începând cu ora 15.00, persoanele cu vârsta peste 65 de ani, cele cu boli cronice și lucrătorii în domenii esențiale se pot programa fie online, pe site-ul https://programare.vaccinare-covid.gov.ro, fie telefonic, prin call-center, la numărul 021.414.44.25, fie prin medicul de familie sau prin aparținători.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza