Ţinut captiv de părinţi 30 de ani. Mama: "Tot ceea ce mi-am dorit a fost să-l protejez"

Ţinut captiv de părinţi 30 de ani. Mama:
Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost eliberat de Poliţie după ce a fost ţinut captiv în casă vreme de 30 de ani de către părinţi.

potrivit The Guardian, bărbatul a fost găsit în locuinţa părinţilor, într-un oraş din Germania, după ce vecinii, care au auzit gemetele bărbatului din casa în care era captiv, au avertizat poliţia. 

Poliţiştii au percheziţionat casa şi l-au descoperit pe bărbatul captiv, care a fost transportat la un spital regional pentru a fi îngrijit. Conform doctorilor, acesta pare a avea dificultăţi de învăţare.

Părinţii bărbatului sunt în prezent anchetaţi sub acuzaţia de acte de violenţă şi sechestru, relatează mediafax.ro.

"Nu ştim încă pentru cât timp bărbatul nu a avut nici un contact cu lumea exterioară, dacă i s-a permis sau nu să părăsească proprietatea", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei.

Mama bărbatului a declarat că acesta "se săturase de viaţă" şi de a fi tachinat la şcoală, "dorea să stea cu noi. Dacă v-aş spune prin câte am trecut, nu m-aţi crede. Tot ceea ce mi-am dorit a fost să-l protejez". 

Bărbatul a fost găsit în condiţii insalubre, dar nu era subnutrit. Se pare că, iniţial, el ar fi urmat cursurile unei şcoli, dar la vârsta de 13 ani ar fi fost declarat inapt pentru completarea educaţiei.

 

 

Comenteaza