Video INTERVIU cu taximetristul "bătăuş": "M-a înjurat, m-a îmbrâncit, am ripostat / Clujul este un teatru de război când vine vorba de parcări”

INTERVIU cu taximetristul "bătăuş": "M-a înjurat, m-a îmbrâncit, am ripostat /  Clujul este un teatru de război când vine vorba de parcări”

Taximetristul care l-ar fi bătut pe directorul Festivalului Internaţional de Carte Transilvania (FICT) spune că a reacţionat aşa pentru că a fost provocat şi doar a ripostat. 

"În urma evenimentului nefericit petrecut în 19.07, în care domnul Gabriel Bota a fost agresat fizic și verbal am decis să facem propria anchetă, să vedem de ce țara e de căcat, conform distinsului cărturar. Am trecut peste epitetele folosite și asumate de distinsul domn și am încercat să fim cât mai obiectivi.  NU încercăm sub nicio formă să acuzăm sau să apărăm pe cineva!  Discrepanța dintre cele două relatări este evidentă și nimeni, cu excepția organelor de cercetare, nu este în măsură să judece faptele. 

Desigur, notorietatea de care dispune distinsul om de carte a creat emoție, frustrare și multe comentarii colorate la adresa colegului. Epitetele folosite atât în exprimare, în timpul incidentului, cât și în postare ne fac să credem că adevărul este la mijloc. SUB NICIO FORMĂ NU ÎNCERCĂM SĂ NE DISCULPĂM COLEGUL .O SĂ RĂSPUNDĂ PENTRU FAPTELE SALE.Dar! În momentul în care cobori din mașină, înjuri, împingi, îți asumi! Chiar dacă accesul în felia de asfalt,temporar, ți-a fost blocată. Clujul este un teatru de război când vine vorba de parcare!

Nu putem încheia fără să facem minime precizări. Colegul nostru NU este ceafă-lată,face sport, NU este țigan, este român, NU este infractor, NU are cazier, NU are lanț cu Cristos la gât,NU joacă la păcănele! Bine, nu a fost cu bița în Mexic și probabil Polul Nord o să îl vadă doar pe hartă... DA! 112 a fost ignorant și DA!!!! sistemul medical e de căcat! Țara NU e de căcat...", transmite Asociaţia Taximetriştilor Cluj. 

INTERVIU cu taximetristul acuzat de directorul FICT, Gabriel Bota, AICI! 

VEZI ŞI 

Directorul FICT, bătut de un taximetrist în faţa porţii: "Este efectiv incredibil ce mi s-a întâmplat, în mijlocul Clujului"

Noi probleme pentru clujeanul bătut de taximetrist: "Trebuia să plec spre Polul Nord cu bicicleta". Poliţia şi IML, deschise abia luni

Comenteaza