Update Intervenție de URGENȚĂ la Cluj. O persoană căzută de la înălțime, resuscitată de medici

Intervenție de URGENȚĂ la Cluj. O persoană căzută de la înălțime, resuscitată de medici

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au intervenit în localitatea clujeană Tiocul de Jos, unde un bărbat a căzut de la înalțime.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit pentru salvarea unui bărbat căzut de la înălțime în localitatea Tiocu de Jos.

Echipajele de salvare sosite la fața locului au găsit un bărbat, în vârstă de cca 40 de ani, fără semnale vitale.

Salvatorii au aplicat imediat manevre de resuscitare care au reușit să readucă semnalele vitale bărbatului. Acesta a fost transportat la spital cu un echipaj SMURD pentru îngrijiri de specialitate.

UPDATE: "La data de 12 mai a.c., în jurul orei 08.30, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre căderea de la înălțime a unui bărbat care efectua lucrări de reparație pe acoperișul unei clădiri, în localitatea Tiocu de Jos, comuna Cornești.

Bărbatul de 46 de ani, din municipiul Gherla a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă și neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs incidentul.

Etichete
Comenteaza