Update Intervenție de URGENȚĂ la Cluj. O persoană a fost prinsă sub un mal de pământ/ Victima, un bărbat de 43 de ani, a murit

Intervenție de URGENȚĂ la Cluj. O persoană a fost prinsă sub un mal de pământ/ Victima, un bărbat de 43 de ani, a murit

O persoană a fost surprinsă de un mal de pământ în comuna Tritenii de Jos.

Echipaje ISU Cluj intervin în localitatea Pădureni, unde o persoană a fost surprinsă de un mal de pământ de aproximativ 2 metri. "A fost trimis un echipaj SMURD de la Turda și o autospecială cu un modul de descarcerare. ntervenția este în desfășurare", a transmis ISU Cluj.

"Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați în jurul orei 15.40, prin SNUAU 112, cu privire la o persoană surprinsă de un mal de pământ în timpul unor lucrări la nivelul rețelei de apă și canalizare, în localitatea Pădureni.

În acest moment, împreună cu echipajele specializate în descarcerare, sunt efectuate activități specifice la fața locului pentru eliberarea persoanei", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

UPDATE ISU Cluj: Pentru intervenția de la Pădureni, comuna Tritenii de Jos, a fost trimis și containerul multirisc de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca. La fața locului se află o autospecială cu modul de descarcarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. Pompierii lucrează la asigurarea zonei, consolidând malurile de pământ care s-au surpat. În același timp, se încearcă salvarea bărbatului care, din primele informații, este inconștient. Intervenția este în dinamică.

Bărbatul a murit

În urma activităților specifice, persoana a fost extrasă și eliberată de sub malul de pământ. Polițiștii au stabilit identitatea acestuia, respectiv un bărbat de 43 de ani, din comuna Cuzdrioara, echipajele medicale constatând faptul că acesta nu mai prezenta semne vitale.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institul de Medicina Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării necropsiei.

Pentru asigurarea cadrului legal, necesar verificărilor, a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă și neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Comenteaza