Interlop din Cluj, prins de 11 ori la volan fără permis și lăsat să plece. Acum a omorât un om cu mașina

Interlop din Cluj, prins de 11 ori la volan fără permis și lăsat să plece. Acum a omorât un om cu mașina

Ioan Aurel Covaciu, un interlop din Cluj, este acum investigat pentru ucidere din culpă în urma unui accident pe care l-a cauzat, soldat cu decesul unei victime rănite.
 

Pe data de 23 august, la Căpușu Mare, accidentul rutier a fost cauzat de către Ioan Aurel Covaciu, care se afla la volan fără permis pentru a douăsprezecea oară în acel an.

Tragicul incident s-a soldat cu decesul unei persoane care se afla în mașina condusă de Covaciu.

Acest accident a marcat a douăsprezecea încălcare a regulilor de conducere fără permis a interlopului, care în prealabil se filma în timp ce efectua manevre periculoase la volan.

În vehiculul condus de Covaciu se mai aflau un bărbat pe scaunul din dreapta și o femeie pe bancheta din spate. Prietenul său a decedat după două săptămâni de spitalizare.

Interlop din Cluj, prins de 11 ori la volan fără permis și lăsat să plece. Acum a omorât un om cu mașina

Vinovatul a provocat accidentul intrând cu mașina pe contrasens și colizionând frontal cu un alt vehicul care circula în mod regulamentar. După impact, individul, care nu deținea permis de conducere, a fugit de la locul accidentului, parcursând o distanță de doi kilometri, până când a fost prins de polițiști.

Într-un eveniment nefericit, judecătorii l-au eliberat pe acest individ în luna mai 2023, iar într-un interval scurt de timp, a fost implicat în accidentul de la Căpușu Mare, care a dus la rănirea a opt persoane.

Pe parcursul timpului, interlopul a postat înregistrări video pe rețelele de socializare în care conducea într-un mod periculos, încălcând regulile de circulație, și amenința rivalii cu arme albe precum maceta și sabia.

În prezent, șoferul este subiectul unei investigații penale pentru patru infracțiuni distincte și se confruntă cu posibilitatea de a fi condamnat la o pedeapsă privativă de libertate semnificativă, potrivit national.ro.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza