Înșelăciune pe internet cu vouchere Sephora

Înșelăciune pe internet cu vouchere Sephora
| Foto: captura internet

Înşelăciune cu vouchere Sephora - Sute de femei au fost deja înșelate în numele Sephora. Le-au fost promise vouchere în valoare de 500 de euro în schimbul datelor de pe cardul bancar. Compania Sephora a reacţionat imediat şi a recomandat utilizatorilor de internet să nu participe la astfel de campanii şi să nu dea curs acestor tipuri de acțiuni.

Înşelăciune cu vouchere Sephora - Femeilor înşelate li se-au promis vouchere Sephora în valoare de 500 de euro, însă li s-a solicitat să achite în avans 1 euro și să distribuite anunțul pe contul lor de Facebook.

Înşelăciune cu vouchere Sephora - Cele înșelate au început să povestească pe internet cum au fost păcălite: ''Și eu am luat țeapă. Nu știu cum să dezactivez că este vreo 30 de dolari pe lună. O părere?'', ''Bună. Am și eu o nelămurire foarte mare , am făcut o greșeală de a da numărul de card, îmi puteți spune ce să fac. Dar cardul nu e al meu, am dat doar numele meu... Îmi puteți spune cum ar trebui să procedez?.'', "Daa era să cad și eu prada ...dar în momentul când mi.au cerut nr cardului ...am zis stop..și am renunțat... Am avertizat și câteva prietene care distribuise. Nu e normal să se ceara nr de card'', au scris pe internet femeile păcălite.

Reacţia companiei Sephora

Înşelăciune cu vouchere Sephora - ''Vă anunțăm că în rețelele sociale circulă o campanie de tip spam care creează confuzie în legătură cu marca Sephora. Vă recomandăm să nu participați și să nu dați curs acestor acțiuni care nu ne reprezintă. Toate campaniile Sephora valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale Sephora (sephora.ro, @SephoraRomania). Compania Sephora nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele. Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului. Ne revedem în magazine și pe sephora.ro!'', este anunțul oficial postat de Sephora România pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza