Înșelăciune cu chirii FICTIVE în Cluj-Napoca

Înșelăciune cu chirii FICTIVE în Cluj-Napoca
| Foto: https://ro.linkedin.com/ - foto cu caracter generic

Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 35 de ani care, înainte cu câteva zile de festivalul UNTOLD, a înşelat un tânăr, încasând o sumă de bani pentru a închiria un apartament în Cluj-Napoca, ulterior neputând închiria apartamentul respectiv, conform înțelegerii.

 

"La data de 12 septembrie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție au dispus măsură retinerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 35 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Activitățile au fost derulate de polițiști în data de 11 septembrie a.c., când persoana vătămată, respectiv un tânăr de 24 de ani, a sesizat faptul că în perioada 27 – 29 iulie a.c., bărbatul de 35 de ani l-ar fi indus în eroare prin prezentarea ca adevărată a faptei mincinoase că în schimbul sumei de 2000 de lei îi va păstra și închiria un imobil situat în municipiul Cluj-Napoca.

Astfel, persoana vătămată ar fi fost determinată ca în data de 29 iulie a.c. să remită suma de bani, ulterior neputând închiria apartamentul respectiv, conform înțelegerii.

Astfel, în baza probatoriului administrat, în ziua următoare, respectiv 12 septembrie a.c., bărbatul de 35 de ani a fost depistat de polițiști și reținut pentru 24 de ore. Ulterior, pe numele acestuia, magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus măsură arestării preventive pentru 30 de zile", a transmis IPJ Cluj într-un comunicat de presă. 

Comenteaza