Infractoare la 18 ani: Prinsă la volan pe șoselele Clujului, deși nu are carnet de șofer

Infractoare la 18 ani: Prinsă la volan pe șoselele Clujului, deși nu are carnet de șofer

Polițiștii clujeni au depistat miercuri în trafic o tânără de 18 ani din Gherla care conducea un autoturism ”împrumutat”, deși aceasta nu deține permis de conducere.

Miercuri, 8 iunie a.c., o tânără de 18 ani, din municipiul Gherla, a fost depistată de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Gherla, în timp ce se deplasa cu un autoturism, deși nu deținea permis de conducere, a anunțat Inspectoratul de Politie Județean Cluj joi seara, într-un comunicat de presă. 

Se pare că fata ar fi primit împrumut mașina care aparține unui bărbat de 39 de ani pentru a o conduce. Acesta riscă, la rândul lui, pedepse penale pentru gestul lui. 

”Tânăra a fost oprită în jurul orei 20.00, pe DJ 172F, pe raza comunei Mintiu Gherlii, iar în urma verificărilor a reieșit faptul că autoturismul condus de aceasta aparținea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, care i-ar fi încredințat autoturismul pentru a fi condus.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu poseda permis de conducere”, mai transmite IPJ Cluj. 

Comenteaza