Infractoare de 19 ani din Cluj, prinsă în flagrant. Păgubiţii sunt aşteptaţi cu plângeri

Infractoare de 19 ani din Cluj, prinsă în flagrant. Păgubiţii sunt aşteptaţi cu plângeri

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut joi, 2 iunie,  pentru 24 de ore o tânără de 19 ani, din municipiul Gherla, fiind cercetată într-un dosar penal ce vizează infracțiunea de înșelăciune.

Din activitatea de cercetare a polițiștilor reiese faptul că începând cu luna decembrie a anului 2020 și până în prezent, prin folosirea de identități false, tânăra ar fi postat pe diferite platforme de intermediere vânzări, anunțuri cu obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte care nu corespundeau cu cele livrate destinatarilor, cauzând persoanelor vătămate un prejudiciu însumat în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

În urma cercetărilor, la data de 2 iunie a.c., polițiștii au prins-o în flagrant pe tânăra de 19 ani, în timp ce ar fi manipulat colete prin intermediul unei firme de curierat.

La aceeași data, în baza mandatului emis de magistrații judecătoriei Dej, polițiștii au descins la adresa de domiciliu a femeii, ocazie cu care au fost ridicate 2 telefoane mobile, un laptop, o tabletă, înscrisuri cu valoare probatorie și suma de 5.700 de lei.

Polițiștii continuă activitățile de cercetare pentru depistarea și documentarea tuturor faptelor săvârșite de tânără și pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

Activitățile investigativ-operative și administrarea probatoriului au condus la reținerea femeii pentru 24 de ore, fiind  predată unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Persoanele vătămate care au fost prejudiciate în același mod, se pot adresa Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Dej, a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza