Indivizii care au agresat-o pe fata de 18 ani într-o stație CTP au fost LĂSAȚI LIBERI. Ce spun polițiștii?

Indivizii care au agresat-o pe fata de 18 ani într-o stație CTP au fost LĂSAȚI LIBERI. Ce spun polițiștii?
| Foto: Google Maps StreetView

Polițiștii clujeni au reușit să identifice în scurt timp persoanele care au agresat o fată de 18 ani într-un autobuz, iar pe urmă într-o stație CTP, însă aceștia au fost lăsați liberi din lipsă de probe.

O tânără de 18 ani a trecut prin clipe greu de imaginat într-un autobuz din Cluj-Napoca, în data de 18 octombrie. Aceasta spune că a fost agresată atât verbal, cât și fizic de mai multe persoane.

Din spusele tinerei, agresorii ar fi folosit spray lacrimogen de mai multe ori și au amenințat-o cu moartea. Unul dintre aceștia avea la el și un cuțit cu care o amenința pe fată.

Polițiștii au identificat doi tineri, iar aceștia au fost duși la audieri, însă au fost lăsați liberi din cauză că nu existau destule probe pentru a fi reținuți.

„Au fost identificați autorii, fiind vorba despre doi tineri de 20 de ani. Din păcate nu au putut fi luate măsuri preventive întrucât nu existau elemente probatorii astfel încât să poată fi luată o decizie în această privință.Tânăra nu a fost agresată de către ei, doar amenințată și înjurată. Nu s-a putut stabili dacă au avut unul dintre ei cuțit, momentan nu reiese din probele administrate, iar când unul dintre ei a folosit spray-ul nu a fost afectată tânăra. Și cea de a treia persoană a fost identificată, un tânăr de 18 ani, dar are calitatea de martor. Acesta se afla în prezența celor doi tineri de 20 de ani”, a transmis IPJ Cluj.  
 
Citește și: Mărturia cutremurătoare a fetei de 18 ani atacată într-o stație CTP. “Avea la el cuțit și mă amenința / Stația era plină de oameni... Toată lumea filma, râdea"

Comenteaza