Incredibil, dar adevărat! UNTOLD a vândut într-un minut primele 11.000 de abonamente pentru ediția din 2023 a festivalului din Cluj-Napoca

Incredibil, dar adevărat! UNTOLD a vândut într-un minut primele 11.000 de abonamente pentru ediția din 2023 a festivalului din Cluj-Napoca
| Foto: https://www.facebook.com/UNTOLDFestival/

SOLD OUT pentru prima etapă la UNTOLD: 11.000 de abonamente la festival pentru ediția din 2023, vândute într-un minut. Inițial au fost pregătite doar 10.000 de bilete, dar organizatorii au plusat cu încă o mie. 

”Peste 11.000 de fani UNTOLD se bucură că și-au asigurat intrarea la cea de-a 8-a ediție a unuia dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din lume, care va avea loc între 3 și 6 august 2023, în Cluj-Napoca.

În mai puțin de un minut, organizatorii au vândut peste 11.000 de abonamente, deși inițial au pregătit doar 10.000, pentru prima rundă de vânzări.

Cererea a fost mare, iar la 14:00 fix, peste 40.000 de oameni, care erau înregistrați pe untold.com, așteptau și sperau să prindă abonamente în prima etapă de vânzări. O nouă rundă de vânzări va fi disponibilă în curând, pe site-ul festivalului”, precizează cei de la Untold.

”Mulțumim, festivalierilor UNTOLD! Curajul și puterile voastre sunt de neimaginat. Capitolul VIII va fi peste ceea ce ați experimentat până acum. Verifică-ți inboxul, s-ar putea să ai o altă ocazie bună pentru bilete”, le-au transmis organizatorii pe Facebok, festivalierilor care nu au prins bilete în prima etapă.  

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza