Incident violent la un liceu din Cluj. Tânăr internat la spital, după ce a fost bătut de către o elevă din altă clasă

Incident violent la un liceu din Cluj. Tânăr internat la spital, după ce a fost bătut de către o elevă din altă clasă
| Foto: viata-medicala.ro

Un incident șocant a avut loc zilele trecute la un liceu din Huedin, județul Cluj. Un băiat a fost agresat fizic de o elevă dintr-un an mai mare, iar acesta a ajuns la spital.

Totul s-a petrecut în data de 4 aprilie 2024, la Liceul „Octavian Goga” din Huedin. În timpul pauzei, băiatul ar fi fost lovit cu piciorul în zona organelor genitale de către o elevă din altă clasă, conform TurdaNews.

Băiatul nu a fost inițial transportat la spital. Doar după ce a ajuns acasă familia acestuia a chemat ambulanța deoarece tânărul nu se simțea bine.

„Din verificările preliminare s-a constatat că la data 4 aprilie a.c., în timpul unei pauze, un elev al unității de învățământ ar fi fost lovit de o elevă, în cursul după amiezii acesta fiind transportat de părinți la o unitate medicală pentru consultații de specialitate. Precizăm că după producerea evenimentului, unitatea de poliție nu a fost sesizată” a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii fac în continuare cercetările sub aspectul infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs incidentul.

Victima se află sub supraveghere medicală și va rămâne la spital pentru o perioadă mai îndelungată.

 

Comenteaza