Video Incident într-o intersecție din Cluj. Un biciclist a fost la un pas să fie accidentat grav

Incident într-o intersecție din Cluj. Un biciclist a fost la un pas să fie accidentat grav
| Foto: Facebook / Info Trafic Cluj-Napoca

Un incident în trafic a fost surprins de camera de bord a unui șofer martor în trafic în intersecția Marinescu - Pasteur - Hașdeu. Un biciclist a fost cât pe ce să fie luat pe sus de un șofer.

Un conducător auto care a coborât de pe strada Louis Pasteur, și care părea că se îndreaptă spre strada Victor Babeș, s-a răzgândit în ultimul moment în intersecție și a virat stânga, fără să se asigure, spre strada Bogdan Petriceicu Hăsdeu.

În momentul acela, un biciclist care livra mâncare și care se afla în spatele autoturismului, a fost cât pe ce să fie luat pe sus. Incidentul a avut loc joi, în data de 25 ianuarie, în jurul orei 16:00. 

Din imaginile surprinse de camera de bord a unui șofer martor în trafic se poate observa cum autoturismul intră în intersecție și, pentru că a greșit încadrarea, a făcut stânga în ultimul moment spre strada Bogdan Petriceicu Hăsdeu, însă fără să se asigure.

Deși biciclistul a pus frână și a încercat să evite impactul cu mașina, acest lucru a fost foarte greu și a intra în coliziune cu autoturismul. Ulterior, șoferul mașinii și-a continuat drumul, deși, potrivit legii, trebuia să oprească pentru a se asigura că biciclistul nu a fost rănit.

"Nu am reușit să identificăm numărul de înmatriculare...poate ne puteți ajuta", a scris persoana care a filmat incidentul.

Poliția îl poate identifica pe șofer cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă.

Comenteaza