Update Incident GRAV la o școală din Cluj-Napoca! O elevă a CĂZUT de la etaj și a fost transportată de urgență la spital

Incident GRAV la o școală din Cluj-Napoca! O elevă a CĂZUT de la etaj și a fost transportată de urgență la spital

O minoră a cazut de la etajul unei școli din Cluj-Napoca. SMURD-ul a transportat-o la spital.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, alături de un echipaj SMURD, tip terapie intensivă mobilă, au intervenit, luni, pentru a acorda asistență medicală de urgență unei tinere care a căzut de la etajul unei școli.

"Cel mai probabil, a căzut de la înălțime în cadrul unei unități de învățământ situată pe strada Dorobanților din municipiul Cluj-Napoca", au declarat pentru ZIUA de CLUJ, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Echipajele ISU au găsit-o pe tânără în stare de conștiență. Aceasta era cooperantă și prezenta multiple traumatisme.

Ulterior, eleva a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Vom reveni cu mai multe informații.

UPDATE

"La data de 22 aprilie, în jurul 14.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că la o unitate de învățământ din municipiu, o elevă din clasa a X-a ar fi căzut de la etajul 1 al clădirii. Din primele verificări efectuarea a reieșit că minora, în vârstă de 17 ani, ar fi căzut de pe un pervaz al sălii de clasă, în codiții ce urmează a fi stabilite în cadrul anchetei.

La fața locului a intervenit de urgență un echipaj medical pentru a-i acorda ajutorul calificat, fiind transportată la spital pentru mai multe investigații. În continuare se efectuează cercetări pentru a fi stabilite împrejurările în care a avut loc incidentul și pentru a se lua măsurile legale", au declarat pentru ZIUA de CLUJ, reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza