Începe bine săptămâna...: "De la ora 7,45 pînă la 9,30 ruta Podul Ira-piata Avram Iancu. Bravo administrația!"

Începe bine săptămâna...: "De la ora 7,45 pînă la 9,30 ruta Podul Ira-piata Avram Iancu. Bravo administrația!"
| Foto: captura video

Un nou început de săptămână, noi blocaje în traficul din oraș! Șoferii sunt din ce în ce mai nemulțumiți de felul în care se circulă în Cluj-Napoca.

Dacă în weekend mai e cum mai e în traficul din Cluj-Napoca, cum începe săptămâna străzile se umplu de mașini, iar mașinile de șoferi nemulțumiți și nervoși...

"De la ora 7,45 pîna 9,30 ruta Podul Ira-piata Avram Iancu bravo administratia!Melcul de data aceasta a cîstigat!sugerez să instalati lîngă echipaje de politie si cîteva toy toy si prim ajutor!Pentru cei ca mine care fac ruta Gherla-Cluj în trei ore dim si 2,50 seara", a scris o șoferiță pe Info Trafic Cluj.

Și nu a fost singura supărată pe administrația locală: "Azi am facut 2 ore de la valea chinteni pana la transporturi in gheogheni... La ce ora trebuie sa plec de acasa sa imi duc copilul la scoala domnule Boc?????" / "Icredibil ce armata de troli are dl Boc pe aici...azi am facut 45 de min de la sensul Giratoriu din Marasti pana la Catedrala Ortodoxă, nebunie curată. Si DA, trebuia sa merg cu masina pt ca asta e job-ul meu. Daca ma angajeaza dl Boc sa-i scriu comentarii favorabile pe FB cu 1.000 euro / luna promit ca stau cuminte in casa si circul numai cu CTP-ul", au comentat alți clujeni.

Sunt și clujeni care văd altfel lucrurile: "Ai incercat cu busul? Aveai timp si de o cafea dupa ce ajungeai" / "Exista tren, autobuz etc….e un oras mare, multi oameni comozi, familii unde si hamsterul are masina (si se plange de locurile de parcari)….nu ai cum sa faci pt fiecare masina cate o banda, vezi tarile cu apa calda, la fel:)" / "strada este temporar un santier, va asteptati sa circulati ca si cum nu ar fi? nu va inteleg mirarea"

 

Comenteaza